Hogyan dolgozunk?

Felmérés

Minden ügyfél más, ezért nem mindenkinek ugyanaz az elképzelése a kamerarendszerrel kapcsolatosan.

biztonsági kameraVan akinek az udvar ellenőrzés, van akinek a parkoló autó és van akinek az kerítés megfigyelése a fontos. Vagy éppen egy boltban történő eseménynek a rögzítése és így tovább…

Nehéz mindenkinek telefonon keresztül megfelelni és eltalálni a számára megfelelő rendszer típusát vagy éppen darabszámát. Nem beszélve a rendszer kiépítésének nehézségeiről és rejtelmeiről. Ha van padlás és használható is a vezetékezésre, akkor esztétikai szempontból ezt szoktuk javasolni. De, ha nincs, akkor a kábelsín használata a megoldás. Itt is sok kérdés felmerülhet…

Cégünknek nagyon fontos, hogy minden ügyfelünknek a lehető legjobbat javasoljuk és a kiépítés is maximálisan esztétikusan történjen. Amennyiben ez telefonos egyeztetés közben nehézségekbe ütközik, cégünk javasolja az ingyenes helyszíni felmérést. Így elkerülhetőek a félreértések. A helyszíni felmérés alkalmával egy szakember kollégánk meghallgatja az ügyfél elképzeléseit, majd javaslatot tesz, hogy milyen eszközt is érdemes használni és hová is érdemes felszerelni.

Mindezek mellett a kiépítendő rendszer vezetékezésének a nyomvonalát is egyeztetik, hogy a későbbiekben ne érje meglepetés az ügyfelet.

Telepítés

A telepítés a kamerarendszer teljes kiépítését jelenti.

A folyamatát tekintve a telefonos egyeztetés, vagy a helyszíni felmérést követően a megbeszélt időpontban történik. Általános reggeli munkakezdés időpontja 8 és 9 óra. De természetesen ez megbeszélés kérdése.
A szerelő kollégák első feladata, hogy az ügyféllel újra átbeszéljék a rendszer kiépítésének menetét és a vezetékek nyomvonalát.
Ezután kitöltik a megfelelő nyomtatványokat. Miután átbeszélték az adminisztratív részeket is, a szerelő kollégák elkezdik a munkálatokat.

A kamerák felkerülnek a megfelelő helyekre, a rögzítőegység bekerül a kijelölt területre. A kültéri kamerák kiépítésének helye nem szükséges, hogy esőtől és fagytól védett területen legyen, mert IP66-os védelemmel ellátott edzett acéltokozással rendelkeznek.

A rögzítő egység webszerveres, azaz internet kompatibilis. Igény esetén az otthoni meglévő internetre kötjük a rendszert egy router segítségével, így biztosítván a távoli elérés lehetőségét. A világ bármely területéről akár egy mobiltelefon segítségével rá tud nézni a kameráira. Meg tudja nézni akár ez élő képet, vagy akár a felvett eseményeket is. Az internetre való rácsatlakozás feltétele a legalább 1 Mbit/sec garantált feltöltési sebesség. Miután a kamerák és a rögzítőegység is a helyére került, a szerelő kollégák tartanak egy általános oktatást és átadják a rendszert.

A telepítés alkalmával mindig ügyelünk az esztétikára és a tiszta, igényes munkára.